Vacansoleil Leisure Academy start samenwerking met ROC Midden Nederland.

Vandaag hebben Vacansoleil Camping Holidays en ROC Midden Nederland een samenwerkingsovereenkomst getekend. Met ingang van schooljaar 2016-2017 starten ROC Midden Nederland en Vacansoleil Camping Holidays met de Vacansoleil Leisure Academy binnen het Facility, Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland. Ze zullen de opleidingen Leidinggevende Travel & Hospitality en Leidinggevende Leisure & Hospitality aanbieden. Dit zijn opleidingen op niveau 3 en 4 in de beroepsopleidende leerweg (BOL). Studenten worden hiermee opgeleid tot professional in de recreatiebranche.

Vacansoleil

Vacansoleil

Cocreatie tussen bedrijfsleven en onderwijs is een belangrijk speerpunt voor ROC Midden Nederland. Door de samenwerking tussen Vacansoleil en Facility, Horeca en Travel College maken studenten vanaf dag één kennis met de echte beroepspraktijk. Stageplaatsen in binnen- en buitenland op één van de 450 topcampings uit het aanbod van Vacansoleil zijn door de samenwerking gegarandeerd. Studenten die één van deze opleidingen met een diploma afsluiten zijn klaar voor een baan in de recreatiebranche of kunnen doorstuderen.

 

ZIE OOK: Kamperen in de omgeving van de Tour de France en Giro d’Italia met Vacansoleil

 

Open avond

Donderdag 7 januari vindt van 18:00 tot 21:00 de open avond plaats op het Facility, Horeca en Travel College van ROC Midden Nederland op de Newtonbaan 12 te Nieuwegein. Hier zullen zowel studenten als docenten bij aanwezig zijn om toekomstige studenten een goed beeld te geven van de opleiding.

De overige open dagen/avonden zijn:
Zaterdag 13 februari 10.00 – 13.00 uur.
Maandag 7 maart 18.00 – 21.00 uur.
Dinsdag 19 april 18.00 – 21.00 uur.
Maandag 20 juni 18.00 – 21.00 uur.

 

 

Toekomstperspectief

Er is in de recreatiebranche een grote behoefte aan goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Dankzij de uitgebreide praktijklessen en diverse stages hebben afgestudeerden met een diploma van de Vacansoleil Leisure Academy een brede basis voor een vliegende start in de recreatiebranche. Ze kunnen terecht bij diverse werkgevers en in verschillende functies. Bovendien studeren de studenten af in maart. Dit sluit naadloos aan bij het hoge banenaanbod in deze periode. Daarnaast kan Vacansoleil Camping Jobs – de afdeling binnen Vacansoleil die de werving en selectie van campingmedewerkers verzorgt – afgestudeerden ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste baan. Zij plaatsen jaarlijks ruim 1250 medewerkers in diverse animatie-, receptie- en horecafuncties.

Comments are closed.