Skileraar Rudi maakt flitsende comeback in Zillertal Arena

De bekende Skileraar Rudi uit de Oostenrijkse Zillertal Arena maakt na een jarenlange ‘winterslaap’ deze week zijn flitsende tv-comeback. 14 jaar nadat de Skilehrer in zijn vuurrode skipak voor het eerst een après-ski kroeg binnen stapte, verschijnt hij weer op de Nederlandse televisie. Dit keer als een heuse Super Rudi.
rudi-zillertal

Rudi is terug

De bekende ‘Biertje-reclame’ van Heineken verscheen in 2002 voor het eerst op de Nederlandse tv en is sindsdien niet meer uit de lijsten met reclametoppers weg te denken. Ster van de spot is Olaf Malmberg in de rol van Oostenrijkse geitenboer Rudi, die bij de eerste sneeuwvlokken verandert in een markante skileraar en lokale held. Met zijn ‘Heeey, Biertjeee’ werd ‘der Rudi’ maar liefst 4 jaar op rij uitgezonden (een reclamerecord) en maakte hij in 2015 kans op de Gouden Loeki allertijden. Vanaf deze week is hij na een lange winterslaap terug op de buis en geeft hij met zijn bekende kreet het startschot voor het Zillertal Arena winterseizoen.

 

ZIE OOK: Gezond op wintersport in het Zillertal

 

Arena superheld

Zo bekend de Oostenrijkse Rudi is, zo onbekend is het feit dat hij uit de Zillertal Arena komt. Daar brengt hij nu met zijn onnavolgbare comeback verandering in. Zoals dat een echte ‘Zillertal Arena-inwoner’ betaamt, steekt hij zijn liefde voor het Oostenrijkse skigebied niet onder stoelen of banken. “In de Zillertal Arena vind je oneindig veel skiplezier en een combinatie van allure en knusse gezelligheid. De mensen zijn vriendelijk en de sfeer is er altijd goed. Maar de après-ski staat bij mij natuurlijk op één.” Of Rudi blij is met zijn rentree? “Das ist ja afhengel!”


Het script voor de nieuwe commercial is geschreven door ‘Rudi’ zelf. Voor meer informatie over Zillertal Arena of Rudi zie ZillertalArena.com/nl en DerRudi.nl.

 

 

Comments are closed.