De opkomst van ‘Poshtels’

Heb je al gehoord van de term ‘poshtel’? Het is een combinatie van de woorden ‘posh’(chique) en hostel. Misschien denk je bij ‘hostel’ aan smoezelige bedden, vieze badkamers, en kamergenoten in de vorm van kakkerlakken en bedwantsen, maar niets is minder waar! Klasse, design en luxe voeren de boventoon bij poshtels, maar dan wel voor de prijs van een hostel!

Casa Gracia Barcelona

Casa Gracia Barcelona

Booking.com heeft een lijstje gemaakt met de mooiste poshtels in verschillende gave steden in Europa. En al deze poshtels zijn heel centraal gelegen.

 

ZIE OOK: Nieuw tegendraads hotel levert 5-sterrencomfort tegen scherpste prijzen

 

Het hippe hostel in Barcelona

Alles draait om stijl en sfeer bij Casa Gracia Barcelona. Het exclusieve design en trendy decor, maken dit het ideale vakantie-adres voor menig hipster. Geniet van het terras, de luxueuze lounges en de smakelijke keuken. De Instagram van dit poshtel is ook zeker het bekijken waard! #casagracia

 

 

Een plek onder de Portugese zon

Het dakterras van Tattya Design Hostel mag je niet missen. Tokkel op een van de beschikbare gitaren, relax in een hangstoel of ga lekker BBQen en maak de mooiste selfies met Porto op de achtergrond #Poshtel. Hier vind je alle comfort en gezelschap die je je maar kan wensen, in het hart van Porto.

 

 

Muzikaal poshtel in Budapest

Full Moon Design is stijlvol en gezellig met zijn pittoreske kamers en de kleurrijke en vrolijke gemeenschappelijke ruimtes. Maar dit populaire hostel biedt méér! In hetzelfde gebouw vind je The Morrisons Music Pub 2, de ideale plek voor gasten met een muziekverslaving.

Wow, is dit een hostel?

Het lijkt eerder een kasteel! Een hostel is wel het laatste waar je aan denkt wanneer je YHA Ginton Lodge ziet dat gelegen is in het schilderachtige nationale park Yorkshire Dales. Je kunt overnachten als een prinses in het sprookjesachtige gebouw.

Slapen met de sterren

Met welke celebrity zou jij wel een kamer willen delen? De Justin Bieber kamer is er nog niet, maar wel oude sterren als James Dean en Marilyn Monroe. In Hollywood Hostel deel je je kamer met Hollywoodiconen. De accommodatie heeft vintage-kamers en is gevestigd in een historisch gebouw in het hart van Krakau. Ervaar de glamour van Hollywood voor de prijs van een hostel.

Comments are closed.