Studenten opgelet: geef je op voor het grootste avontuur van je leven

‘Red Bull Can You Make It?’ is een briljante trip waarbij 165 studententeams uit meer dan 50 verschillende landen door Europa reizen met blikjes Red Bull als enige betaalmiddel. Schrijf je in en de trip begint: bedenk een strategie, gooi je charmes in de strijd en enthousiasmeer je volgers. Wie weet vier jij de overwinning op één van de meest spectaculaire plekken van ons continent.

Red Bull Can You Make It 2014 Finish at the Brandenburg Gate in Berlin, Germany on April 11st 2014

Red Bull Can You Make It 2014 Finish at the Brandenburg Gate in Berlin, Germany on April 11st 2014

Red Bull Can You Make It?

Studeer jij aan een universiteit of hogeschool en ben je in voor een mooie uitdaging? Dan is deze oproep helemaal op jou gefocust. Vanaf nu kun je je namelijk aanmelden voor ‘Red Bull Can You Make It?’.

Verzamel een team van drie studenten en maak een filmpje van 1 minuut waarin je uitlegt waarom jouw team gekozen moet worden. Upload je video vóór 14 februari 2016 op redbullcanyoumakeit.com. Zorg ervoor dat je in het filmpje laat zien dat jullie klaar zijn voor een flinke dosis avontuur. Maar vergeet vooral niet om indruk te maken met humor en een intelligentie. Dit alles hebben jullie namelijk zeker nodig om deze trip te kunnen voltooien. Want het enige betaalmiddel dat je hebt, zijn een paar blikjes Red Bull en jullie onweerstaanbare charme.

 

 

Na het aanmelden is het tijd om fans te verzamelen. Zorg ervoor dat er massaal op jouw filmpje gestemd wordt. Per land gaat het team met de meeste stemmen namelijk door naar de juryronde. De jury bepaalt uiteindelijk welke teams daadwerkelijk op reis gaan. Deze teams worden uitgenodigd om naar één van de vijf ‘Starting Points’ in Europa te vliegen, waar het avontuur begint. Een avontuur dat het team ver van huis, maar dicht bij elkaar brengt… Meedoen? Geef je dan op op voor 14 februari 2016. 

red-bull

Comments are closed.