Amsterdam Light Festival feestelijk geopend

Met het ontsteken van het kunstwerk Northern Lights van Aleksandra Stratimirovic opende Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix op zaterdag 28 november 2015 de vierde editie van Amsterdam Light Festival.
prinses-beatrix-opent-amsterdam-light-festival-2015

38 Kunstwerken

Componist Merlijn Twaalfhoven verzorgde samen met honderden zangers een groots openingsspektakel. Tot en met half januari zijn er in de historische binnenstad van Amsterdam 38 kunstwerken van nationaal en internationaal toptalent te bewonderen. De vaarroute Water Colors en de wandelroute Illuminade nemen bezoekers mee langs alle indrukwekkende projecties en installaties. Met het thema Vriendschap benadrukt het festival het belang van vriendschap: van vriendschappen in de buurt en de stad tot in Europa en de rest van de wereld.
amsterdam-light-festival-2015

 

 

Comments are closed.