Seabourn onthult exterieur nieuw luxeschip Seabourn Encore

Het nieuwste luxeschip van Seabourn, Seabourn Encore, vaart binnenkort naar ’s werelds mooiste bestemmingen. De bekroonde cruise-maatschappij van kleine luxeschepen doet de spanning stijgen in de aanloop naar de lancering van het nieuwe schip in december 2016 en officiële eerste cruise in januari 2017. Seabourn maakt haar gasten nieuwsgierig door te onthullen hoe het luxeschip er aan de buitenkant uitziet.

Het exterieur van de nieuwe Seabourn Encore

Het exterieur van de nieuwe Seabourn Encore

Het is heel spannend om te zien en met elkaar te delen hoe Seabourn Encore langzamerhand concreet vorm krijgt. Nieuwe beelden van de buitenkant van het schip zijn nu op de speciale microsite over het schip gepost. Ze laten Seabourns nieuwkomer zien in perspectief en maken duidelijk dat dit een nieuwe mijlpaal wordt in de geschiedenis van kleine cruiseschepen.

aldus John Delaney, Senior Vice President, Marketing & Sales bij Seabourn.

 

ZIE OOK: Nieuwe Antarctica excursies bij Seabourn

 

Met Seabourn Encore breidt Seabourn haar populaire en hoog aangeschreven Odyssey-klasse schepen uit. Toen de schepen tussen 2009 en 2011 in gebruik werden genomen, bracht de Odyssey-klasse een omwenteling teweeg in de wereld van de luxecruises dankzij de grensverleggende accommodatie en innovatieve voorzieningen. Seabourn Encore behoudt de hoge ratio aan ruimte per gast die Seabourn eigen is, evenals de persoonlijke service met bijna één personeelslid per gast. De vloot wordt in 2018 opnieuw uitgebreid met een zusterschip, Seabourn Ovation.

 

 

Topdesigner Adam D. Tihany ontwierp het eigentijdse interieur van Seabourn Encore met trendy designelementen en innovaties, die passen bij de ingetogen elegantie waar Seabourn bekend om staat. Het schip van 40.350 BRT krijgt een extra dek en grotere gemeenschappelijke ruimtes. Het biedt plaats aan 600 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda.

 

 

Comments are closed.