Weekendjeweg.nl nummer 1 gift card voor hotels & leisure

Tijdens de Gift Card van het jaar verkiezing 2015 is de cadeau card van Weekendjeweg.nl verkozen tot nummer 1 in de categorie Hotels & Leisure. Meer dan 20.000 consumenten hebben gestemd. De gift card van de boekingssite voor hotels en bungalowparken kreeg met 32,7% de meeste stemmen. Hiermee bleef de website de runner-up, Fletcher Hotels, voor. De cadeau card van Weekendjeweg.nl is te koop bij zo’n 5.000 verkooppunten, waaronder Albert Heijn, Bruna, Primera, Kruidvat en V&D.
weekendjeweg-nl-cadeau-card

Bijzonder trots

“Zeker gezien andere bekende namen die in de categorie Hotels & Leisure genomineerd waren, zijn we bijzonder trots op deze erkenning van het publiek”, vertelt Ed Trentelman, woordvoerder van Weekendjeweg.nl. “Onze cadeau card is geschikt voor ieder geefmoment: van jubileum, verjaardag tot kerst. Met de feestdagen in zicht beleven we nu onze drukste periode.”

Een gift card is voor zowel gever als ontvanger een win-win situatie: 90% is blij met de laatst verkregen bon en 90% van de gevers krijgt een goed gevoel als de ontvanger een cadeau leuk vindt. Bonnen voor belevenissen, uit eten gaan en overnachting zijn populair. Dit blijkt de Nationale Cadeaubonmonitor, een onderzoek in opdracht van de VVV Nederland (juli 2015). Geld geven doet men bij voorkeur niet: 66% geeft liever een cadeaubon dan geld. De gemiddelde waarde is € 25,- voor een bon of card. Ook opvallend is dat 41% van de ontvangers meer besteedt dan de bon- of cardwaarde.

 

 

 

Comments are closed.