Eurowings rechtstreeks naar Las Vegas via Keulen Bonn Airport

De luchtvaartmaatschappij Eurowings te Keulen, een volledige dochteronderneming van Lufthansa Group, heeft haar plannen onthuld voor een rechstreekse vluchtdienst tussen Keulen/Bonn en Las Vegas. De directe vlucht wordt vanaf 4 mei 2016 op woensdag en zaterdag uitgevoerd.
eurowings-logo

Wekelijkse vluchten

“Door de toevoeging van deze nieuwe wekelijkse vluchten wordt Las Vegas nog aantrekkelijker voor reizigers in de omgeving van Keulen, de hub van Eurowings, wonen, en ook voor steden binnen het netwerk, zoals Berlijn, Hamburg en Zürich. We zien er naar uit om het eerste vliegtuig van Eurowings te verwelkom op McCarran International Airport aankomend voorjaar,“ aldus Rosemary Vassiliadis Clark County directrice luchtvaart.

 

ZIE OOK: Las Vegas; paradijs voor golfers

 

“Wij zijn ernorm vereerd, dat Eurowings de nieuwe route naar Las Vegas heeft aangekondigd, zegt Cathy Tull, Senior Marketing VP van Las Vegas Convention and Visitors Authority. “Deze nieuwe route biedt extra toegang en flexibiliteit voor de bezoekers uit de regio en steden in de Eurowings en Lufthansa netwerken.”

 

 

De route wordt uitgevoerd door een Airbus A330-200 met 310 zitplaatsen verdeeld over premium en economy class. Alle Eurowings zitplaatsen zijn voorzien van een HD beeldscherm en USB-ingangen om de elektronische apparaten van de reizigers te kunnen opladen. Vertrek vanaf Keulen Bonn Airport is om 11u15, aankomst in Las Vegas is om 14u lokale tijd, de vluchtduur is 11u45. De vlucht retour vertrekt om 15u45 en landt de volgende dag om 11u30 op Keulen Bonn Airport, de vluchtduur is 10h45. Ticketprijzen zijn er vanaf €354,99.

 

 

Meer informatie en tickets kunnen online geboekt worden via: www.Eurowings.com

Comments are closed.