Reizigers TUI kunnen city trip Parijs wijzigen, annuleren, of afbreken

Naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van gisteravond, biedt reisorganisatie TUI haar reizigers die in de komende dagen naar Parijs reizen (tot 20 november) de mogelijkheid om te wijzigen naar een latere datum, een andere bestemming of te annuleren met volledige terugbetaling van de reissom. Reizigers die zich momenteel bevinden in Parijs of Disneyland Parijs kunnen, wanneer men hier de voorkeur aan geeft, hun verblijf afbreken met terugbetaling van de niet genoten nachten en/of diensten.

TUI

TUI

TUI heeft momenteel een kleine 80 vakantiegangers ter plaatse in Parijs stad. De reisorganisatie neem contact met hen op.

 

ZIE OOK: Bezienswaardigheden in Parijs

 

Contact opnemen met TUI

De betrokken reizigers kunnen contact opnemen met het Contact Center van TUI via telefoonnummer 0900 8847 of met het reisbureau waar zij hun reis hebben geboekt. Buiten kantooruren kunnen reizigers contact opnemen met de reisorganisatie via het 24/7 noodnummer dat in de reisbescheiden staat vermeld.

 

 

Comments are closed.