Steun voor Movember via reizigersactie Thalys

Thalys start een reizigersactie ter ondersteuning van de Movember Foundation, een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen.

zon-thalys-1

Op 4 november stelt Thalys 11.000 tickets beschikbaar voor slechts € 11,-. Per verkocht ticket doneert Thalys € 1,- aan de Movember Foundation. De verkoop van tickets start op de ‘Thalys Mo ‘Day’ op 4 november om 09.00 uur via de Thalys site en gaat door zolang de voorraad strekt. Een ticket is geldig voor reizen van 9 tot en met 30 november voor alle bestemmingen van Thalys.

Steun het goede doel

Via het boeken van bijvoorbeeld een voordelige citytrip leveren reizigers direct een bijdrage aan een goed doel. “We doen dit als blijk van goede wil, om de ambitie van de stichting te ondersteunen: een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen. We zijn blij dat we op deze manier een kleine bijdrage kunnen leveren. We hopen dat er op termijn meer programma’s kunnen worden gestart. Iedere bijdrage is welkom. Dat kan via het boeken van een voordelig ticket, maar natuurlijk ook direct via moteam.co/thalys-nederland”, aldus Scheherazade Zekri-Chevallet, Directeur Sales & Marketing.

Bijzondere snorren op Instagram

Ook online kunnen mensen hun medeleven betuigen. Thalys roept mannen op om vanaf 2 november een foto op Instagram te plaatsen met hun mooiste snor. Ook vrouwen kunnen steun betuigen. Iedereen die een zelfportret in gedachten heeft met een creatieve snor, is welkom. Het meest bijzondere exemplaar wordt elke maandag in november beloond met een retourticket voor twee personen in Comfort 2 voor een bestemming naar keuze.

 

 

Over Movember Foundation en November

De Movember Foundation is een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor een gelukkiger, gezonder en langer leven voor mannen. Sinds 2003 hebben miljoenen mensen zich bij de gezondheidsbeweging voor mannen aangesloten en 485 miljoen euro ingezameld. Hiermee worden duizenden programma’s gericht op prostaatkanker, teelbalkanker, psychische gezondheidsproblemen en lichamelijke inactiviteit gefinancierd. De term Movember is samengesteld uit de woorden snor en november en komt oorspronkelijk uit Australië. Ondertussen kunnen mannen over heel de wereld in november een snor laten groeien om een ​​voorbeeld te stellen en om het bestaan ​​van ziekten die alleen mannen treffen te beïnvloeden.

Comments are closed.