89-jarige Jan Blees test achtbanen in Hellendoorn

Je bent nooit te oud om… plaats te nemen in een achtbaan! Dat bewijst de 89-jarige Jan Blees. Blees doet niets liever dan roetsjen van de meest spannende achtbanen.

Avonturenpark Hellendoorn. Foto: Trotse Moeders

Avonturenpark Hellendoorn. Foto: Trotse Moeders

Elk jaar bezoekt hij met zijn hele familie een pretpark om daar alle achtbanen te trotseren. Toen zijn kleinzoon Tristan een vacature van achtbanentester zag, twijfelde hij geen moment en gaf zijn opa op in de categorie ‘senioren’.

 

ZIE OOK: Hellendoorn organiseert spannende zoektocht in het park naar het gouden ticket

 

Uit alle inzendingen werd opa Blees verkozen tot officiële achtbanentester. Aanstaande zaterdag 26 november begeeft Jan zich naar Avonturenpark Hellendoorn waar hij drie spannende achtbanen gaat testen. Zal opa Blees een gil slaken in de Rioolrat, met stalen zenuwen de Tornado trotseren of met zijn armen in de lucht een ritje in de Donderstenen maken?

 

 

Comments are closed.