Makkelijk en goedkoop met de auto naar Praag

Volgens de reiswebsite elkedagvakantie.nl behoort de Tsjechische hoofdstad tot 5 top autobestemmingen in Europa.

Praag in het avondlicht

Praag in het avondlicht

Er werd gekeken vooral naar de volgende factoren:
1. Praag ligt dichtbij- op rond 800 km van Nederland en België, wat is ietsje meer dan 8 uurtjes rijden
2. Het is goedkoop – de kosten van de brandstoffen worden ongeveer 108 euro en voor een vignet voor 10 dagen betaalt u 12 euro, voor een maand 18 euro. Bovendien behoort Praag tot de goedkope stedenbestemminegn in Europa.

 

 

3. Praag is prachtig- er is veel te zien en te doen in Praag. Naast haar prachtige historische centrum, bijzondere wijken en moderne architectuur kunt u ook makkelijk met uw auto een leuk uitstapje maken naar andere interessante steden in Tsjechië zoals Pilsen, Kutná Hora of Terezín.

 

ZIE OOK: Uitstapjes in Praag bij slecht weer

 

Comments are closed.