Herfst in Praag in het teken van design en mode

In de herfstmaanden wordt Praag het centrum van design- en fashionevenementen. De internationale en Tsjechische ontwerpers en kunstenaars komen hiernaartoe om hun werk te laten zien. Neem ook deel  aan diverse shows, workshops, tentoonstellingen en laat zich betoveren door de fascinerende kleuren en vormen.

Murmur - Alexander Dobrovodsky

Signal Light Festival

Hier zijn de 3 hoofdevenementen gericht op fashion en design die zeker een bezoek waard zijn:

Unique Fashion Week, 21-27 september

HOTEL BOSCOLO PRAGUE, Senovážné nám. 13
Een week vol met parties, modeshows en workshops! U kunt hier het prachtige werk bewonderen van de wereldbekende ontwerpers Dolce & Gabana, Christian Louboutin, Franck Provost, Tsjechische Beata Rajska of Katerina Geislerova, maar ook van de modestudenten van de Tsjechische universiteiten.
Op 23 september kunt u dan los gaan met shoppen tijdens de Prague Fashion Night en een prachtig kledingstuk (of meer:) voor u zelf te kopen.
http://www.uniquefashionweek.com/en/

Signal Light Festival, 15-18 oktober

verschillende locaties

De light-festivals horen traditioneel bij de korte dagen en lange nachten van herfst. In Praag vindt het light-festival SIGNAL plaats tijdens het 3e weekend van oktober. U kunt hier genieten van geweldige licht installaties op de straat, interactieve installaties en videomapping op de beroemde gebouwen.
http://www.signalfestival.com/2015/en/

Czech Design Week, 9-15 november

Dům u Minuty, galerie Mánes

Tijdens deze week ontmoet u de beste Tsjechische designers die door een strenge jury werden gekozen om hieraan deel te kunnen nemen. Zo kunt de meest bijzondere Tsjechische design zien en vele interessante workshops bijwonen.
http://czechdesignweek.cz/en/

www.czechtourism.com

Comments are closed.