‘Expedition GeForce’ 14de keer op rij bekroond als beste Europese achtbaan

Megacoaster ‘Expedition GeForce’ in het Duitse themapark Holiday Park, onderdeel van de Plopsa groep, werd voor de 14de keer op rij bekroond als beste achtbaan in Europa. Op wereldvlak behaalt de spectaculaire achtbaan de 3de plaats.

Expedition Geforce in Holiday Park

Expedition Geforce in Holiday Park

Afgelopen zaterdag vond in New York de uitreiking plaats van de Golden Ticket Awards, een initiatief van het gerenommeerde Amerikaanse vakblad Amusement Today. Tijdens deze jaarlijkse uitreiking worden de beste achtbanen ter wereld verkozen door een gespecialiseerde jury. ‘Expedition GeForce’, de megacoaster in het themapark Holiday Park in Duitsland, werd voor het 14e jaar op rij verkozen tot beste stalen coaster van Europa. Bovendien haalt de coaster ook wereldwijd brons, slechts 2 achtbanen scoorden dit jaar beter. Een mooi resultaat gezien wereldwijd meer dan 3.600 stalen achtbanen meedingen naar de titel.

 

ZIE OOK: Plopsa trakteert abonnees op gigantisch feest

 

Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Groep, verklaart het succes van de ‘Expedition GeForce’ als volgt: “Zeven maal airtime, de fascinerende first drop, de onverwachte richtingsveranderingen en de adembenemende route door het bos maken van onze ‘Expedition GeForce’ een unieke achtbaan. Onze stalen achtbaan is na al die jaren een vaste waarde geworden voor het park en alle bezoekers.”

 

 

Comments are closed.