Inca stone massages en behandelingen met cocabladeren

Peru is dé nieuwe hotspot voor wellness liefhebbers. Wie dacht het allemaal te kennen, wordt in Peru compleet verrast. Exfoliaties van cocabladeren, Inca Stone massages en een Machu Picchu zuivering, in Peru worden oude Inca methodes en producten gecombineerd met de nieuwste technieken. Op en top ontspannen dus, op een van de meest bijzondere plekken ter wereld.

De Unu Spa in Peru

De Unu Spa in Peru

Ultieme rust in het hart van de Machu Picchu

Unu Spa, gevestigd in het Inkaterra Machu Picchu Pueblo hotel in een nevelwoud tussen de Andes en het Amazonegebied, is een toevluchtsoord voor ultieme ontspanning in de omgeving van de indrukwekkende Machu Picchu. Hier wordt een mystieke Andes aanpak gecombineerd met lokale, 100 % natuurlijke producten. Zo zijn er speciale behandelingen met Coca bladeren, ontworpen om te ontgiften en de bloedsomloop te verbeteren.

 

ZIE OOK: Mistura: de smaken van heel Peru te proeven in Lima

 

Deze behandelingen verwijzen naar de magische, religieuze en medicinale rituelen van de Andes- traditie. Een Andes Hot Stone of gezichtsmassage kan ook. Hier wordt Serpentine gebruikt: deze Machu Picchu Andes edelsteen is een meditatiesteen bijdraagt aan een lange levensduur. Opwarmen na een lange dag in de buitenlucht kan in de unieke Andes sauna, afkoelen in de vijver ernaast van natuurlijk bronwater.

 

 

Ingewikkeld in mais en honing in de Colca Vallei

Hotel Las Casitas del Colca heeft een eigen luxe spa, Spa Samay. Midden in de prachtige Colca Canyon in Peru is het hier genieten geblazen van een breed scala aan bijzondere behandelingen. Een ‘Corn and Honey wrap’ bijvoorbeeld of een warme riviersteen massage: de spa gebruikt oude Inca technieken en lokale producten uit de vallei die een verjongende en ontspannende werking hebben. Geniet van de vele behandelingen en strijk daarna neer aan het buitenzwembad, omgeven door de rotsen van de Colca Canyon en overvliegende zeldzame condors.

Comments are closed.