Koninklijke De Ruijter opent pop-up boterhammenrestaurant

Koninklijke De Ruijter heeft vandaag hun allereerste boterhammenrestaurant in Nederland geopend. In De 9 Straatjes in Amsterdam is restaurant De Struisvogel tijdelijk omgetoverd tot een sfeervol ontbijt- en lunchrestaurant. Het boterhammenrestaurant staat in het teken van het beleggen van bijzondere boterhammen en broodjes. Gasten krijgen er alle ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten met de producten van De Ruijter. Het beleggen van bijzondere boterhammen en broodjes staat in het restaurant centraal.

Foto: www.horecatrends.com

Foto: www.horecatrends.com

Twee soorten broodbeleg

Aanleiding voor de opening van Het boterhammenrestaurant is een recent onderzoek waaruit blijkt dat de meeste Nederlanders veel brood eten, maar weinig variëren met slechts twee soorten broodbeleg. Bovendien worden de boterhammen in hooguit een kwartiertje routinematig naar binnen geschoven. Het genieten van voeding zit juist in de variatie en aandacht. Ondanks de populariteit van brood, krijgt het beleg dus niet de aandacht die het verdient. Met dit restaurant wil Koninklijke De Ruijter hier verandering in brengen en mensen inspireren om hun brood weer bijzonder te maken.

 

 

Het boterhammenrestaurant in De Struisvogel in Amsterdam is sinds vrijdag 4 september voor één week open tussen 9.00 en 14.00 uur. Iedereen kan tot en met 10 september vanaf 9.00 uur binnenlopen voor een eigen broodcreatie. Verse boterhammen, fruit en De Ruijter producten als Vlokfeest, Anijs-, Vruchten- en Aardbeien-frambooshagel, Muisjes en Bebogeen staan klaar om mee aan de slag te gaan. Er is geen menukaart en geen prijslijst. In ruil voor het delen van een foto van de creatie op social media met #broodjebijzonder, hoeven de gasten niet af te rekenen.

Comments are closed.