Spellenspektakel 2015

Spellenspektakel, al jaren het grootste spellenevenement van Nederland, strijkt op 7 en 8 november neer voor alweer de 22e editie in het Beursgebouw van Eindhoven. Twee dagen lang is dit een waar paradijs voor spelletjesfans, maar ook voor families en iedereen die op zoek is naar de beste spellen die dit najaar uitkomen, of die ene bijzondere editie van jouw lievelingsspel! Van bordspellen, tot miniatuur-, kaart- of gezelschapsspellen: je vindt het allemaal op Spellenspektakel. Naast speldemonstraties kun je meedoen aan workshops, wedstrijdtoernooien of op zoek gaan naar bijzondere tweedehands spellen. In de kinderhoek kunnen de jongsten zich opperbest vermaken. Spellenspektakel is een voordelig en gezellig dagje uit voor jong en oud!

Het Spellenspektakel 2015 in Eindhoven

Het Spellenspektakel 2015 in Eindhoven

De donkere dagen zijn allang weer een feit in de maand november, dus hoog tijd om de avonden gezellig door te brengen met een gezelschapsspel. Maar welke spellen komen er dit najaar uit en mogen echt niet in jouw kast ontbreken? Op Spellenspektakel zie je de nieuwste spellen als eerste, vind je de laatste uitbreidingen van jouw favoriete spellen en kun je demo’s en workshops bijwonen, zodat je precies weet welk spel het beste bij jou past. En vaak kun je de spellen nog met een leuke korting bemachtigen, alleen op Spellenspektakel.

 

ZIE OOK: Eindhoven Airport realiseert 20% groei in eerste kwartaal 2015

 

Voor de echte profs en fanatieke spellenspelers is Spellenspektakel, het grootste spellenevenement van Nederland, een must met de verschillende kampioenschappen en toernooien van uiteenlopende spellen. Zie hoe de profs spelen en wellicht doe je nog wel wat slimme speltactieken op! Ben je op zoek naar een speciale editie van jouw favoriete spel of een ouder of limited editie spel dat niet meer in de winkel te verkrijgen is? Op Spellenspektakel vind je een ongekend aanbod tweedehands spellen. Voor jonge kinderen is een speciale kinderhoek ingericht, waar ze zich onder professionele begeleiding prima kunnen vermaken, als hun ouders nog een rondje over de beursvloer willen maken.

 

 

Bezoekers kunnen zich uren vermaken op de stands van de verschillende uitgevers. 999 Games, White Goblin Games, Tactic, The Game Master en Smart Games hebben hun deelname al bevestigd en vele namen zullen nog volgen.

SPELLENSPEKTAKEL 2015

Datum: 7 en 8 november 2015
Openingstijden: 10:00 – 18:00 uur
Locatie: Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs: € 10,50 voor volwassenen en € 4,- voor kinderen van t/m 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang
Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts aan.

Comments are closed.