Amsterdam in stijl

In november verschijnt bij Kosmos Uitgevers Amsterdam in stijl, dé reisgids voor liefhebbers van mode en interieur, vintage, food en markten. Eerder verschenen ook Parijs in stijl, Londen in stijl en New York in stijl die enthousiast ontvangen werden door lifestyle-bloggers en journalisten.

Amsterdam in stijl

Amsterdam in stijl

Monique van den Heuvel, die Amsterdam op haar duimpje kent, geeft in dit boek haar geheimen prijs. Zij neemt je mee naar de kleine, verborgen en onbekendere plekken die in doorsnee-reisgidsen niet voorkomen. In onze hoofdstad valt nog zo veel meer te ontdekken en dat laat dit boek allemaal zien.

 

ZIE OOK: W Amsterdam start zoektocht naar W insider

 

Amsterdam in stijl is prachtig vormgegeven en aanstekelijk geschreven; vol organic adressen, winkels met handmade spullen, stijlvolle vintage en ontwerpen van jonge kunstenaars. Een must voor iedere lifestyle-lover!

 

 

Monique van den Heuvel woont en werkt in Amsterdam. Zij is journalist en managing editor en werkte voor bekende Nederlandse tijdschriften, waaronder Happinez en Flow. Ze is altijd op zoek naar bijzondere plekken in Amsterdam die haar inspireren in haar werk en leven.

Comments are closed.