Familytravelbloggers slaan handen ineen

Niche bloggers hebben de toekomst in het bereiken van de juiste doelgroep. Dat hebben de bloggers die zijn aangesloten bij familytravelbloggers.nl goed begrepen. Sinds 1 september 2015 hebben meer dan 10 Nederlandse en Belgische bloggers zich verenigd en presenteren zij zich gezamenlijk op deze website.
familybloggers

De juiste blogger

Bijna een derde van de Nederlandse huishoudens bestaat uit een gezin met kinderen en zij besteden 8% van hun inkomen aan vakanties en uitjes. Een interessante markt! Op familytravelbloggers.nl vinden destination marketeers van gezinsvriendelijke bestemmingen in een keer de juiste blogger. Onderscheidend is dat er direct zichtbaar is hoeveel unieke bezoekers elke blogger maandelijks heeft. Belangrijker dan bezoekers aantallen is de duidelijke profilering van de deelnemende bloggers, hierdoor is het nog makkelijker om de juiste blogger aan het juiste product te verbinden.

De initiatiefnemers van familytravelbloggers.nl zijn Saskia van Klaarbergen en Tikva Looijen Saskia vertelt: “Voor ons is het belangrijk dat er tijdens een samenwerking goed wordt gekeken naar passendheid van de bestemming of het product bij de blogger en vooral de lezers van het betreffende blog. De een gaat graag naar een camping en de andere juist niet”.

 

 

Alle aangesloten bloggers bereiken reislustige gezinnen en hun werk wordt gekenmerkt door kwaliteit en betrouwbaarheid. Een duidelijke profilering als familytravelblogger is een belangrijke voorwaarde. “We willen juist de meerwaarde van een niche blog laten zien. We onderscheiden ons van traditionele mama- en reisblogs door onze specifieke doelgroep: ouders die van het leven genieten door er op uit te gaan en de wereld te ontdekken” voegt Tikva toe.

Op familytravelbloggers.nl staan zowel fresh faces in de blogwereld als gevestigde namen binnen deze niche. Marketeers kunnen zelf bepalen of zij met een individuele blogger gaan werken of een deel van het werk uitbesteden aan familytravelbloggers.nl. Zo kan familytravelbloggers.nl ook helpen met het opzetten en uitvoeren van een campagne.

De bloggers van familytravelbloggers.nl hebben gezamenlijk 140.000 unieke bezoekers en een bereik op social media van meer dan 60.000 volgers. Een groot gedeelte van de bloggers zijn ook enthousiast Contributor op Verkeersbureaus.info.

Comments are closed.