Sheraton Hotel verrast wachtende reizigers op Schiphol

Afgelopen zaterdag was het ‘Zwarte Zaterdag’, wat topdrukte betekende op vliegveld Schiphol. Daarom verraste Sheraton Amsterdam Airport Hotel, dat rechtstreeks verbonden is met het vliegveld, wachtende reizigers met hapjes uit het nieuwe Paired-initiatief. Alle reizigers konden een appetizer van meloen en parmaham proeven met bruisend water met muntsmaak.

Sheraton hotel verrast op Schiphol

Sheraton hotel verrast op Schiphol

Het Paired-initiatief wordt vanaf september gelanceerd met onder andere een nieuw menu in bar The Gate van Sheraton Amsterdam Airport. Paired is een van de onderdelen van Sheraton 2020, een wereldwijd tienstappenplan dat is ontwikkeld om Sheraton het meest gewaardeerde hotelmerk ter wereld te maken.

 

ZIE OOK: Verrassing voor Duitse toeristen

 

Kenmerk van Paired is de onverwachte combinatie van kleine gerechten en snacks met de beste wijnen, ambachtelijke bieren en dranken. Voorbeelden van gerechten uit het nieuwe menu zijn Chicken Buffalo Wings, ‘Paired’ met Marques de Riscal verdejo of Chili Crab, ‘Paired’ met blond bier.

 

 

Comments are closed.