Back to School: start goed met een hippe rugzak

Kånken, de populaire rugzak van Fjällräven, heeft nieuwe kleuren in haar gamma. Vrolijk, hip en een tikje eigenwijs. Wat dacht je van Frost Green met Peach Pink hengsels of Leaf Green met Burnt Orange hengsels? Er zijn twee kinderformaten: Kids voor de kleintjes en Mini voor de wat grotere kinderen. Kånken werd 35 jaar geleden speciaal ontworpen voor schoolgaande kinderen en is misschien wel de meest verkochte rugzak ooit.

De nieuwe Back to School rugzak!

De nieuwe Back to School rugzak!

Kenmerkend voor Kånken zijn het ideale draagcomfort en het lichte gewicht. De rugzak is gemaakt van duurzaam Vinylon F dat water- en vuilafstotend is. Het hoofdvak heeft een royale opening en ruimte voor een flesje water, fruit, schone kleding en andere dingen die tijdens een drukke dag nodig zijn. Verder heeft de rugzak twee platte vakken aan de zijkanten en voorop een zak met een rits.

 

ZIE OOK: Bijzondere rugzak van versleten jas

 

Kånken Kids

Voor de allerkleinsten is er de Kånken Kids met schouderbandjes die op een kinderrug passen en een borstband die de schouderbandjes op zijn plaats houdt. Inclusief reflector en uitneembaar zitmatje. Advieswinkelprijs € 78.

 

 

Kånken Mini

De Mini is een kleinere versie van de originele Kånken en geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die een kleine rugzak voor dagelijks gebruik waarderen. Inclusief uitneembaar zitmatje. Advieswinkelprijs € 73.

Informatie

Fjällräven Kånken is breed verkrijgbaar in tientallen kleuren. Nieuw zijn de modellen waarbij de hengsels een afwijkende kleur hebben zoals Frost Green met Peach Pink hengsels of Leaf Green met Burnt Orange hengsels.

Comments are closed.