Be Free as a Bird tijdens de Gay Pride

Met de slogan “Be free as a Bird” in haar vaandels vaart de Amsterdamse online reisaanbieder TravelBird op 1 augustus voor het eerst mee tijdens de Canal Parade van de Amsterdam Gay Pride. In de lange en kleurrijke stoet van boten heeft TravelBird de 21e plek weten te bemachtigen.
tavelbird-free-bird

Canal Parade 2015 voor 20e keer

De Amsterdamse Canal Parade, die dit jaar voor de twintigste keer plaatsvindt, heeft als thema ‘share’. “Wanneer je reist, deel je de wereld, en doe je dit met een open blik dan draag je je steentje bij tegen ongelijkheid”, zo stelt TravelBird. Symen Jansma, CEO TravelBird voeg daaraan toe:

Het mooie aan reizen is dat het voor iedereen is, ongeacht sekse, geaardheid, culturele achtergronden of geloof. TravelBird is een kleurrijke en diverse organisatie, dat zie je terug in onze werknemers, bedrijfscultuur en wat we sterk waarborgen in ons aanbod”

De reisonderneming, sinds kort zelf ook weer gevestigd aan de Amsterdamse grachten, is trots om in haar thuisstad mee te mogen varen.

Een regenboog aan prijzen

Op 1 augusustus kunnen toeschouwers van de Canal Parade mee doen aan de social campagne ‘Spot the Bird’. Via Instagram kunnen mensen hun foto’s delen van de TravelBird Boot. De beste en meest creatieve foto’s maken kans op een mooie reisprijs.

 

 

Daarnaast hebben TravelBird en Gay Group de handen ineen geslagen. Op Gay.nl vind je de aankomende twee maanden de leukste stedentrips en maken lezers kans op een reis naar Barcelona.

Comments are closed.