Beleef de finish van de Tour de France in hartje Parijs

De zomer draait op volle toeren en de renners van de Tour de France kunnen de eindstreep al bijna zien. Heel Nederland zit zondag voor de televisie om onze eigen helden Robert Gesink (Lotto Jumbo) and Bauke Mollema (Trek) op de Champs-Élysées aan te moedigen en te zien finishen. De finish van de Tour, die 19 dagen geleden in Nederland startte en zondag eindigt in hartje Parijs, is een historisch moment waar je misschien wel makkelijker dan gedacht gewoon bij kunt zijn.

De beste accommodaties bij de finish

De beste heeft daarom een top 5 gemaakt met de beste accommodaties in de buurt van de finish die nu nog voor minder dan 150 euro per nacht te boeken zijn:

  • Hotel Residence Foch – Voor 145 euro per nacht verblijf je in het elegante Hotel Residence Foch dat op slechts 15 minuten lopen van de Champs Elysees ligt. Een stijlvolle accommodatie met een lounge en een bar.

 

 

  • Hotel Elysées – Voor 134 euro per nacht slaap je in dit moderne 3 sterren hotel dat op loopafstand van de Champs Elysées ligt.
  • Phileas hotel – Voor 149 euro per nacht boek je dit hotel dat met een 8,9 beoordeeld wordt door gasten. Elke ochtend verzorgt het Phileas Hotel een ontbijt, dat op je kamer geserveerd kan worden.
  • Grand Pigalle – Voor 135 Euro verblijf je in dit hotel dat door gasten met een 9 beoordeeld wordt en beschikt over een restaurant en een bar.
  • Melia Paris La Defense – Voor 125,30 euro per nacht slaap je in dit 4 sterren designerhotel. Het ligt op 5 kilometer afstand van de Champs-Elysees. Vanaf de bar-lounge op de 19e verdieping heb je een panoramisch uitzicht op de stad. Misschien vang je wel een glimp op van de Tour de France.

Met de handige app van Booking.com, “Booking Now” is een accommodatie met twee drukken op de knop geboekt en kan je morgen gelijk vertrekken om er zondag bij te zijn! Booking.com ziet een groeiende vraag naar reizen die spontaan en onderweg geboekt worden. Wereldwijd wordt voor bijna de helft van de reserveringen die binnen 48 uur voor aankomst gemaakt worden, gebruik gemaakt van een smartphone*

Comments are closed.