Nederlander kan niet zonder wifi op vakantieadres

Nederlanders kunnen niet meer zonder wifi op het vakantieadres. 62% van de Nederlanders vindt het belangrijk dat er op het vakantieadres een wifi verbinding beschikbaar is. 62% gebruikt wifi vooral om hun e-mail te checken, 44% ook om whatsapp berichtjes te versturen. Dit blijkt uit de vakantie enquête die Kieskeurig.nl uitvoerde onder ruim 600 consumenten.

In de koffer

Elektronica die meegaan in de koffer zijn: smartphone (70%), compact camera (64%), tablet (46%), navigatiesysteem (28%) en e-reader (24%).

 

ZIE OOK: Driekwart van de Europese vliegvelden biedt gratis WiFi

 

Compact camera nog steeds favoriet voor vakantiefoto’s

Ondanks het feit dat smartphone camera’s steeds beter worden, is de compact camera nog steeds favoriet. 44% van de vakantiegangers maakt de vakantiefoto’s het liefst met een compact camera. Toch verliest de compact camera wel aan populariteit, drie jaar geleden was dit namelijk nog 69%. De smartphone wint daarentegen juist aan populariteit voor het maken van vakantiefoto’s. Werd deze drie jaar geleden nog maar door 7% van de vakantiegangers gebruikt, nu is dat al 26%.

 

 

Klik voor grote versie

Klik voor grote versie

Comments are closed.