Nieuwe attractie ‘Dino Splash’ feestelijk geopend

Vandaag werd een gloednieuwe waterattractie officieel geopend in Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen. Heel wat genodigden woonden de inhuldiging bij.

De nieuwe Dino Splash attractie

De nieuwe Dino Splash attractie

Het themapretpark Plopsa Coo pakte vandaag uit met de feestelijke opening van een nieuwe familie-attractie, genaamd ‘Dino Splash’. Deze waterattractie bestaat uit 3 verschillende glijbanen en is helemaal geïntegreerd in de natuurlijke omgeving van het park. De nieuwste publiekstrekker is opgebouwd rond een vulkaan en gethematiseerd naar de wereld van dinosaurussen. Het kostenplaatje van deze investering bedraagt 2 miljoen euro.

 

ZIE OOK: Plopsa pakt uit met tal van zomerevents

 

De gloednieuwe attractie werd door de genodigden uitgebreid aan verschillende testen onderworpen. CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof, tevreden aandeelhouder Hans Bourlon en de burgemeester van Stavelot, Thierry de Bournonville, kregen de eer om als eersten de 12 meter hoge glijbanen af te dalen met rubberen bootjes. Hiermee werd ‘Dino Splash’ als officieel geopend verklaard. Ook enkele bekende personen zoals ex-profvoetballer Jean-Marie Pfaff zakten met hun kroost af naar Coo om de nieuwe aanwinst te testen. De attractie werd door alle aanwezigen enthousiast onthaald. “Ik wil er direct terug in!”, verkondigt Jean-Marie Pfaff. “Het is niet alleen een heel mooie, maar ook verrassende attractie.”. Ook Jean-Luc Bertrand, parkmanager van Plopsa Coo, is erg opgetogen. “Het is een zeer mooie aanvulling op ons huidige attractie-aanbod. Bovendien past de thematisering van de nieuwe attractie uitmuntend in het avontuurlijke natuurdecor van Plopsa Coo. Het plaatje klopt volledig en de reacties zijn erg positief!”

 

 

Alle aanwezigen maakten bovendien kennis met de bijhorende parkmascottes. Twee levensechte dinosaurussen zijn voortaan elke dag te bewonderen in Plopsa Coo en zijn bereid om op de foto te gaan met de bezoekers.

Comments are closed.