Hellas Travel en Aegean Airlines stoppen abrupt met Corfu

Aegean Airlines en Hellas Travel hebben Groningen Airport Eelde medegedeeld de geplande vluchten van en naar het Griekse eiland Corfu te annuleren. De vluchten werden vanaf 1 mei jl. uitgevoerd en zouden het gehele zomerseizoen tot en met 9 oktober worden aangeboden.

Corfu in Griekenland

Corfu in Griekenland

De vluchten naar Corfu werden georganiseerd door touroperator Hellas Travel en uitgevoerd door Aegean Airlines. Hellas travel laat weten dat “onduidelijkheden en onzekerheden over de status van Griekenland in de laatste maanden hebben geleid tot stilstand in de boekingen”.

 

ZIE OOK: Corendon zorgt voor cashgeld in Griekenland

 

Aanstaande vrijdag, 17 juli, zal nog een vlucht plaatsvinden om reizigers die nu aanwezig zijn op Corfu terug te brengen. Deze vlucht zal geen passagiers vanuit Groningen meer meenemen. Voor passagiers die op 24 juli terug zouden vliegen regelt Hellas Travel alternatieve vluchten. Passagiers die hun vakantie bij Hellas Travel hebben geboekt en niet kunnen vertrekken worden momenteel rechtstreeks benaderd door Hellas Travel.

 

 

Groningen Airport Eelde betreurt dat de samenwerking tussen Hellas Travel en Aegean Airlines zo abrupt is beëindigd en de vluchten naar Corfu worden gestaakt. Directeur Marco van de Kreeke:

Dit is heel vervelend. Het is in de eerste plaats uitermate zuur voor de passagiers die hun vakantie naar Corfu al geboekt hadden en nu niet kunnen vertrekken. We rekenen er op dat Hellas Travel de zaken met deze klanten correct afwikkelt, zodat deze passagiers alsnog een alternatieve vakantie kunnen boeken.

Comments are closed.