VVV Zuid-Limburg start promotiecampagne

Met de schoolvakanties voor de deur start VVV Zuid-Limburg vandaag met de promotiecampagne ‘met de familie erop uit’. Dit om de uitjes, activiteiten en attracties gericht op families in de regio, extra onder de aandacht te brengen. Hiervoor heeft de VVV een online themapagina ingericht, worden de social media kanalen open gezet en geven de VVV Limburg Winkels extra aandacht aan kinderen in de winkels.

Met de familie erop uit in Zuid-Limburg

Met de familie erop uit in Zuid-Limburg

Online themapagina: Familie-uitjes

De online themacampagne op www.vvvzuidlimburg.nl/familieuitjes geeft invulling aan de onderwerpen: familieweekend, op pad met opa & oma, zondag in het zuiden, samen smullen, cultuur snuiven, actie & avontuur en plezier voor de grote kinderen. De themapagina werkt met een Top 5 voor ieder onderwerp om zo de echte pareltjes en geheime tips voor gasten boven water te krijgen. Tevens hoort bij ieder onderwerp een quote van een gast, VVV medewerker of ondernemer om zo ook een persoonlijke beleving te laten zien. Ook wordt hier doorverwezen naar kortingsbonnen van diverse uitjes en evenementen die gericht zijn op families.

 

ZIE OOK: VVV Zuid-Limburg overhandigt cheque aan restaurant Talentino

 

Social media

Via de eigen social media kanalen twitter en facebook, gaat VVV Zuid-Limburg aandacht besteden aan de familie-uitjes. 2-3 keer per week zullen leuke adresjes voor families onder de aandacht gebracht worden.

 

 

VVV Limburg Winkels

Ook in de VVV Limburg Winkels in Sittard, Valkenburg, Gulpen, Vaals en Heerlen krijgt deze campagne nadere invulling. Dit door middel van een ‘kindereiland’ met producten zoals kinderboeken, kleurplaten en spaarpotjes. In de VVV Limburg Winkel van Valkenburg is tevens een belevingsspot ingericht met informatie van plaatselijke ondernemers.

Meer informatie

Meer informatie over deze campagne en alle tips voor families zijn te vinden op www.vvvzuidlimburg.nl/familieuitjes en natuurlijk de facebookpagina van VVV Zuid-Limburg.

Comments are closed.