Avant tour: ontdek Frankrijk en de reclamekaravaan vanaf 1 juli

Volgende week is de Jaarbeurs het epicentrum van de Tour de France. Op woensdag 1 juli opent Hal 1 voor de beleving Avant Tour en de Reclamekaravaan. In een vrolijk aangeklede hal staan de wagens van de Reclamekaravaan opgesteld en kan het publiek kennis maken met alles wat de etappesteden, regio’s en sponsoren in Frankrijk en Nederland te bieden hebben. De toegang is gratis.

De Avant Tour in Utrecht

De Avant Tour in Utrecht

Voorpret voor jong en oud

Voor iedereen die niet kan wachten tot 4 juli is de Reclamekaravaan – La Caravane Publicitaire – al vanaf woensdag 1 juli in de Jaarbeurs te zien. De vaak spectaculaire wagens, die tijdens de Tour de France voor de renners uit rijden, zijn hier van dichtbij te bewonderen. Om nog meer in Toursferen te raken kunt u stands bezoeken van Atout France – Frans Bureau voor Toerisme, Zeeland, Utrecht en bekende en minder bekende Franse steden en regio’s – waaronder natuurlijk de ‘Nederlandse berg’ l’Alpe d’Huez. Ook de officiële sponsoren van de Tour de France – Dimension Data, Go Pro, Kawasaki, Kléber, Senseo, Skoda en Teisseire – zijn aanwezig. Er zijn mooie prijzen te winnen en kunstige fietsen te bewonderen. Bezoekers kunnen in Hal 1 ook hun merchandise kopen. Bovendien kan het publiek vanaf een gezellig terras via een groot scherm onder meer kijken naar live beelden van de Ploegenpresentatie op 2 juli en de Tijdrit op 4 juli. De Jaarbeurs opent een speciaal café in Hal 1 waar drankjes, hapjes en ’s avonds eenvoudige maaltijden gekocht kunnen worden. Avant Tour en de Reclamekaravaan zijn t/m 4 juli 18.00 uur in Hal 1 te bezoeken.

 

ZIE OOK: Kamperen in de omgeving van de Tour de France en Giro d’Italia met Vacansoleil

 

Openingstijden

o Woensdag 1 juli – 14:00 tot 20:00 uur
o Donderdag 2 juli – 10:00 tot 20:00 uur
o Vrijdag 3 juli – 9:00 tot 20:00 uur
o Zaterdag 4 juli – 9:00 tot 18:00 uur

De Nijntje karavaan

De Nijntje karavaan

 

 

Bereikbaarheid Jaarbeurs

Te voet, op de fiets en met het ov is de Jaarbeurs de gehele periode goed te bereiken. Vanaf woensdag 1 juli tot en met zondag 5 juli is het niet mogelijk te parkeren op de parkeerterreinen van Jaarbeurs. Parkeren kan tot vrijdagavond 20.00 uur bij andere parkeergelegenheden in de stad. Vanaf vrijdagavond 20.00 uur starten de opbouwwerkzaamheden van het parcours. De stad wordt vanaf dat moment autoluw. De stad uitrijden blijft altijd mogelijk, de stad inrijden is voor bezoekers niet mogelijk. Op zaterdag 4 juli kunnen bezoekers parkeren op een van de parkeertransferia aan de rand van de stad. Parkeer bij Transferium The Wall en stap in de pendelbus die u naar het Westplein, op enkele minuten lopen van de Jaarbeurs, brengt.

Comments are closed.