Dries Roelvink geeft startsein voor recordpoging glijbaan glijden

Nog eenmaal trekt Dries Roelvink zijn iconische gele Speedo aan, ditmaal voor het goede doel! Op vrijdag 26 juni a.s. glijdt Dries Roelvink om exact 11:30 uur van een van de 11 glijbanen in Aquaventura Slidepark, het outdoor slidepark van Avonturenpark Hellendoorn, waarmee hij het startsein geeft voor de recordpoging. Daarna is het aan honderden basis- en middelbare schoolleerlingen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel Stichting Helder Water en in een uur tijd een record aantal meters te glijden.

Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries Roelvink:

“Ik vind het geweldig om mijn gele speedo weer uit de kast te kunnen trekken en zeker voor een prachtig doel als Stichting Helder Water. Ik hoop samen met de kinderen hier in Nederland een mooi bedrag in te zamelen en kinderen in Zuid-Afrika betere toegang tot schoon water te kunnen bieden.”

 

ZIE OOK: Gloednieuwe show in Avonturenpark Hellendoorn

 

Onder toeziend oog van de notarissen, Burgemeester van Hellendoorn Anneke Raven en wethouder Anja van den Dolder, glijden de kinderen van in totaal 7 verschillende glijbanen, die ook nog eens voor het goede doel worden gesponsord door bedrijven als TV-zender Cartoon Network, speelgoeduitgever Mattel (Thomas de Stoomlocomotief), gamesuitgever Warner Bros. Interactive Entertainment (LEGO Jurassic World) en speelgoeduitgever BOTI (K’NEX). Al het geld dat met de recordpoging wordt ingezameld gaat rechtstreeks naar Tjommie Foundation Water, een waterproject in Zuid-Afrika dat door Stichting Helder Water wordt gesteund.

 

 

Comments are closed.