Avant Tour & La Caravane Publicitaire: 1 t/m 4 juli Jaarbeurs

De Jaarbeurs in Utrecht is 1 t/m 5 juli het epicentrum van de Tour de France. Op 4 & 5 juli kan je hier naar de start en finish van de Grand Départ komen kijken. Maar je hoeft niet tot die tijd te wachten. Je bent al op 1 juli welkom voor een bijzondere warming up!
avant-tour-caravane

Het Frans Bureau voor Toerisme ontmoet je vanaf die dag graag in Hal 1 voor de Avant Tour en La Caravane Publicitaire (de Reclamekaravaan). De toegang is gratis. Dompel je bij de beurs Avant Tour onder in Franse Toursferen en laat je verrassen door het aanbod van Nederlandse en Franse etappesteden, regio’s en sponsoren. Dit is ook de plek om je Tour de France merchandise te kopen. Heb je altijd al La Caravane Publicitaire van dichtbij willen zien? Grijp dan nu je kans. Alle wagens staan van woensdag t/m vrijdag en gedeeltelijk ook op zaterdag hier opgesteld.

Tour de France 2014 - Etape 14 - Grenoble / Risoul - 19/07/2014 - Christophe RIBLON mene l'echappee au cote de Rein TAARAMAE et devant Geraint THOMAS

Tour de France 2014 – Etape 14 – Grenoble / Risoul – 19/07/2014 – Christophe RIBLON mene l’echappee au cote de Rein TAARAMAE et devant Geraint THOMAS

Goede herinneringen als kind

Fabienne Javault, Directrice van Atout France: “Iedereen is van harte uitgenodigd op de Franse stands om informatie en tips te vergaren voor de vakantie naar Frankrijk. Als kind heb ik goede herinneringen aan de Tour. Vol spanning wachtte ik langs de route op de kadootjes die vanuit de Reclamekaravaan werden gegooid. Kinderen zijn van harte welkom bij de stand. Als zij het wachtwoord “j’aime le Tour de France” bij de Frankrijk stand doorgeven, ontvangen ze een echte Tour de France rugtas. Shht.. niet verder vertellen…”

 

 

Wacht niet tot de start, maar kom vanaf 1 juli langs bij Avant Tour en La Caravane Publicitaire om volop te genieten van het Tour de France virus. A bientôt!

Openingstijden Avant Tour & La Caravane Publicitaire:

  • Woensdag 1 juli – 14:00 tot 20:00 uur
  • Donderdag 2 juli – 10:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 3 juli – 9:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 4 juli – 9:00 tot 18:00 uur

De toegang is gratis.

Tour de France 2014 - Etape 4 - Le Touquet-Paris Plage / Lille - 08/07/2014 - Le peloton

Tour de France 2014 – Etape 4 – Le Touquet-Paris Plage / Lille – 08/07/2014 – Le peloton

Comments are closed.