W Music Curator geselecteerd voor W Amsterdam hotel

W Amsterdam kondigt vandaag aan dat Kristina Dolgova is toegevoegd aan het team als W Music Curator. De W Music Curator is een geheel nieuwe rol binnen W Hotels en Kristina zal de gasten van W Amsterdam voorzien van alles “what’s new and next” is op het gebied van muziek. Kristina is altijd op zoek naar nieuw talent van eigen bodem en zal zich ook ontfermen over de programmering van de evenementen die zullen plaatsvinden in W Amsterdam, zodra het hotel in september officieel haar deuren opent.
w-insider-kristina-dolgova

Muziek is een kernwaarde

Een van de kernwaarden van W Hotels is muziek. Onlangs introduceerde het hotel dan ook de ‘Global Music Collective’: een exclusieve groep bestaande uit verschillende kopstukken uit de muziekindustrie die onder leiding staat van W Global Music Director, DJ Becky Tong. Samen met DJ en producer Paul Blair en Becky, zal Kristina inspirerende en verrassende optredens organiseren, uiteraard gekenmerkt door de energieke en bruisende sfeer die je alleen en exclusief kunt ervaren in de W Lounge van W Amsterdam.

 

ZIE OOK: W Amsterdam start zoektocht naar W insider

 

Dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring kan Kristina de populairste tracks van over de hele wereld verzamelen en zodoende gasten onderdompelen in de bruisende en energieke music scene van W Amsterdam.

 

 

W Hotels staat erom bekend nieuwe muziek en opkomend talent te ontdekken. Dit blijkt alleen al uit het reguliere muziekprogramma dat bomvol staat met optredens van grote namen zoals Mark Ronson, Sven Vath en The Magician – de nieuwe W Music Curator zal in Amsterdam dan ook de grootste namen en talenten een podium bieden.
w-hotel-amsterdam
Van de honderden kandidaten die allemaal streden om de populaire positie binnen het hotel, wist Kristina grote indruk te maken op W Amsterdam dankzij haar creativiteit en fijnzinnige kennis van de muziekindustrie; eigenschappen die in deze functie van onschatbare waarde zijn. Met een allround achtergrond en uitgebreide ervaring binnen de entertainmentindustrie die ze heeft opgedaan als voormalig DJ boekingsmanager van de bekende dance club Zouk, vormt Kristina de perfecte match met W Hotels’ passie voor muziek en kan ze de W Lounge tot leven brengen door onverwachte en interessante samenwerkingen aan te gaan.

Als innovatieve speler binnen de hotelindustrie onderscheidt W Hotels zich door continu vernieuwende concepten te bieden op de meest prestigieuze locaties ter wereld. Dit jaar staat Amsterdam in de spotlights nu W Hotels met haar iconische design- en lifestyleconcept haar deuren opent. Als schakel tussen verschillende culturen wil W Amsterdam fungeren als creatieve broedplaats waar aanstormend, creatief talent ruim baan krijgt. Aan Kristina de taak om als gloednieuwe W Music Curator om ervoor te zorgen dat iedereen naar huis gaat met een onvergetelijke ervaring op zak.

“De rol van W Music Curator is nieuw binnen W Hotels en hiermee willen we een van onze grootste passies tot leven brengen”, vertelt Igor Buercher, General Manager bij W Amsterdam

Tijdens de selectieprocedure zochten we naar de perfecte kandidaat, iemand die zowel nationaal als internationaal op de hoogte is van de grootste en meest belangrijke muzikale ontwikkelingen, om zo de ultieme soundtrack te kunnen samenstellen voor gasten van ons hotel. Kristina symboliseert als geen ander W Amsterdam’s passie voor muziek: ze beschikt over de juiste connecties en een sterk sociaal netwerk met lokale smaakmakers. In combinatie met haar oprechte enthousiasme zorgt dit ervoor dat zij onze gasten een onvergetelijke ervaring kan geven

Kristina Dolgova op Ibiza

Kristina Dolgova op Ibiza


Kristina Dolgova zal het team van W in september versterken zodra het hotel officieel haar deuren opent. W Amsterdam is nog steeds op zoek naar talent om het team te versterken. Geïnteresseerd? Ga dan naar de site voor een overzicht van de openstaande vacatures.

Comments are closed.