De reistrend blind break gaat broke!

Speciaal voor avonturiers, arme studenten of reizigers die het liefst ieder weekend er even tussenuit gaan, hijst srprs.me haar thema Broke in een nieuw jasje! De Amsterdamse reisorganisatie die pas op het vliegveld onthult waar je naartoe gaat, gelooft er namelijk in dat iedereen de mogelijkheid moet hebben eens op ‘blind break’ te gaan. Ook zij die wat minder te besteden hebben. Kies je voor een Broke citytrip naar ‘destination unknown’, dan hoeft je dit vanaf nu nog maar 100 euro te kosten!

Met sprprs hoor je op Schiphol waar je reis naar toe gaat

Met sprprs hoor je op Schiphol waar je reis naar toe gaat

All or nothing: omarm het échte avontuur met de ‘Blind Broke’

Wie luxe en comfort maar ‘over-rated’ vindt en wel in is voor een uitdaging, gaat deze zomer voor de ‘Blind Broke’. Met het thema Broke van srprs.me kun je nu vanaf €100,- op citytrip naar een willekeurige stad in Europa, inclusief vliegticket en slaapplaats, en blijft je bestemming geheim tot op het vliegveld. Je hebt dan wel te maken met “mwoah vliegtijden” (zoals srprs.me stelt; het kan zijn dat je een hele dag onderweg bent), maar ach, je leeft maar één keer dus hier doe je niet moeilijk over. Verder wordt er geen privékamer voor je geboekt, maar wel een lekker bed in een hostel dat minimaal met een 7 is beoordeeld op Hostelworld. Een goede gelegenheid om met je vrienden te gaan en/of nieuwe mensen te ontmoeten.

 

ZIE OOK: De 10 vakantietrends voor 2015

 

Wil je helemaal low-budget gaan, dan kun je er een sport van maken om ook tijdens de trip zo goedkoop mogelijk uit te zijn. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een restaurantje buiten het centrum, vraag locals naar de leukste activiteiten voor weinig geld of koop eens een kant-en-klaar salade in de supermarkt en ga gezellig picknicken in het park. Mooie herinneringen hoeven niet duur te zijn. En bovendien: “traveling is the only thing you buy, that makes you richer”!

 

 

Comments are closed.