Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015 opent kantoor

Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015 opent haar kantoor officieel voor het publiek. Vanaf zaterdag kan iedereen binnenwippen voor advies over te houden acties, om acties aan te melden of voor gewoon een gezellig kopje koffie.

Het Glazen Huis in Heerlen

Het Glazen Huis in Heerlen

De opening door Heerlens cultuurwethouder Barry Braeken vond plaats op donderdag 4 juni jongstleden in het pand aan de Akerstraat 24.

 

ZIE OOK: Zuid-Limburgse veerpontjes weer allemaal in de vaart

 

Het kantoor is vanaf zaterdag voor het publiek geopend. Openingstijden zijn tot en met augustus elke werkdag van 09.30 tot 17.00 uur. Vanaf september komt daar de zaterdag en de donderdagavond nog bij.

 

 

De Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015 is verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de promotiecampagne voorafgaand, en de organisatie van de side-events tijdens SRH15. Het Glazen Huis van 3FM Serious Request staat van 18 tot en met 24 december op het Pancratiusplein in Heerlen.

Comments are closed.