Maak écht kennis met Valkenburg tijdens het Vestingfeest!

Dit weekend is Valkenburg aan de Geul in de ban van het Vestingfeest. Op 6 en 7 juni vindt een keur aan culturele activiteiten plaats, waaronder begeleide wandelingen door het historisch centrum. Ontdek de rijke geschiedenis van het vernieuwde Halderpark, de imposante Geulpoort en de gerestaureerde Grendelpoort en Berkelpoort. Luister naar de verhalen uit lang vervlogen tijden.

De vesting van Valkenburg

De vesting van Valkenburg

 

 

De enthousiaste VVV gids leidt u door het eeuwenoude vestingstadje dat dit weekend bol staat van de activiteiten. Zij brengt u op de hoogte van verhalen, die u nog nooit verteld zijn, en historische feiten die bijna niemand weet. Tijdens de excursie heeft u, al wandelend, direct beeld bij de verhalen over de verdedigingswerken, de indrukwekkende mergelpoorten en andere bezienswaardigheden van dit historierijke stadje.

 

ZIE OOK: VVV Zuid-Limburg overhandigt cheque aan restaurant Talentino

 

Wandelingen zijn gratis, dus meldt u aan, want vol = vol!

De stadswandelingen starten bij de VVV Limburg Winkel te Valkenburg (Theodoor Dorrenplein 5) en duren circa 1,5 uur. De wandelingen vinden plaats op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015. Beide wandelingen starten om 15.00 uur en zijn individueel via VVV Zuid-Limburg boekbaar. Vooraf reserveren is nodig en vol is vol! De begeleide wandelingen zijn gratis en direct te reserveren in de VVV Limburg Winkel, Th. Dorrenplein 5, Valkenburg.

Comments are closed.