Kunstroute Gulpen-Wittem tijdens pinksterweekend

Tijdens het Pinksterweekend (23, 24 en 25 mei) staat de tweejaarlijkse Kunstroute Gulpen-Wittem op het programma. Gedurende de zevende editie van dit evenement tonen 95 professionele en amateurkunstenaars hun werk in 41 expositieruimten in Gulpen-Wittem en twee net daarbuiten. Hierdoor ontstaat een groter aanbod dan de editie van 2013 die tussen de 3000 en 4000 bezoekers trok.

De kunstroute in Gulpen Wittem

De kunstroute in Gulpen Wittem

 

ZIE OOK: Zuid-Limburgse veerpontjes weer allemaal in de vaart

 

Onder de locaties bevinden zich onder andere Klooster Wittem, Kasteel Wittem, het Bonnefanten Hedge House in Wijlre, de schitterend gerenoveerde Oude Kerktoren in Gulpen, de Remigius Kerk in Slenaken en vele galerieën en ateliers. Kunstenaars uit Gulpen-Wittem zullen de locaties met collega’s uit het hele land en tevens uit Duitsland, België en Zwitserland delen.

Muzikale optredens en het vijfsterren heuvellandschap vormen het decor voor dit evenement.

 

 

Alle exposities zijn gratis toegankelijk, het Bonnefanten Hedge House geeft korting. Routeboekjes zijn op vele plaatsen (gratis) verkrijgbaar, o.a. bij de VVV kantoren.

Zie: www.kunstroutegulpenwittem.nl en Facebook.

Comments are closed.