Waarbeek presenteert een nieuwe actieve attractie

Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo opent 23 mei haar nieuwe attractie, Twekky’s Adventure parcours. Op deze dag zal Twekky samen met alle kinderen op een feestelijke manier de nieuwe attractie openen en natuurlijk direct testen. Het beloofd een feestelijke dag te worden waarin niet alleen de attractie geopend word, maar ook huisentertainer Pelle de Postbode een Magische show zal presenteren. Daarnaast krijgen alle kinderen een welkomstdrankje aangeboden.

Twekky

Twekky

Adventure parcours

“Vorig jaar hebben wij onze bezoekers een enquête afgenomen. Daaruit kwam sterk naar voren dat onze bezoekers een actieve en spannende attractie zouden waarderen”, aldus Joris Bengevoord, directeur van de Waarbeek. “Vandaar dat de keuze voor het Twekky’s Adventure parcours is gevallen.”

 

ZIE OOK: Twente timmert aan de weg als aantrekkelijke kampeerbestemming

 

De nieuwe attractie is een parcours op 12 hoge palen, waarop kinderen maar ook volwassenen een veiligheidstuigje aankrijgen en worden gezekerd aan een veiligheidslijn. Vanaf dan volgen ze hoog in de palen een parcours met verschillende hindernissen.

Uniek in Nederland!

De Waarbeek is het eerste attractiepark in Nederland waar deze attractie te bewonderen is.

Duurzaam en Groen

De nieuwe attractie is uitermate duurzaam. Hij gebruikt namelijk geen stroom en is volledig gemaakt uit duurzame materialen. “Ook als pretpark hebben wij een verantwoordelijkheid”.

Nieuw: Twekky en de Magische Show

Naast de opening die verzorgt word door alle aanwezige kinderen en Twekky, kunnen kinderen en volwassen sinds de meivakantie ook genieten van een interactieve Magische theater show gepresenteerd door Postbode Pelle.

 

 

Verdubbeling aantal abonnementhouders

Ieder jaar vernieuwt de Waarbeek zijn aanbod in zowel attractie als entertainment. “Ook dit jaar hebben we dat weer gedaan en dit resulteert op dit moment in een verdubbeling van het aantal abonnementhouders,” geeft Bengevoord aan.

Met een Waarbeek abonnement kun je een jaar lang genieten van de Waarbeek daarnaast kun je gebruik maken van vele gratis extra’s zoals aanwezig zijn bij de opening van de nieuwe attractie.

Evenementen

Naast de opening heeft de Waarbeek ook weer een bomvol evenementen programma, zo komen er in juni op alle zaterdagen TV helden langs om samen met Twekky een feestje te vieren op het park. En natuurlijk mogen alle kinderen op de foto met de helden tijdens de meet and greet.

Comments are closed.