Hotel Groot Welsden bekroond met Zoover Award Gold 2015

Onlangs ontving Hotel Groot Welsden bericht van de alom bekende recentie-website Zoover. Hotel Groot Welsden in Margraten eindigde op een prachtige vijfde plaats in Nederland met een gemiddelde score van maar liefst 9,5 in 2015.
hotel-groot-welsden-limburg

Erkenning

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan (zeer) goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Met miljoenen bezoekers per maand is Zoover één van de grootste Europese websites waarop vakantiebeoordelingen voor en door reizigers te vinden zijn.

 

ZIE OOK:

 

De Awards zijn gebaseerd op deze reisrecensies. In totaal zijn er in Nederland meer dan 7500 accommodaties gewaardeerd op Zoover door Nederlandse consumenten. De beste 25 accommodaties per categorie komen in aanmerking voor een Zoover Award Gold. De nummer 1 in iedere categorie mag zich beste van Nederland noemen. Hotel Groot Welsen vindt zich met prachtige vijfde plek op deze lijst terug in een zeer select groepje. Overigens ontving het hotel al eerder dit jaar van boekingssite Booking.com de ‘Award of Excellence’.

 

 

Het moge duidelijk zijn dat alle medewerkers glimmen van trots over deze prachtige waarderingen. Het is het bewijs dat hard werken gekoppeld aan gastvrijheid en vakmanschap unieke aspecten zijn die lonend zijn in het toerisme. Voor vele gasten is het hotel een verademing in een oase van rust. De vele lovende reacties in de gastenboeken spreken voor zich. Zoals treffend werd geschreven: Wat een verrassing, dit juweeltje van hotelwezen in Limburg… Hotel Groot Welsden is een ideale plek voor ieder die gesteld is op rust, schoonheid en die persoonlijke noot. Voor iedereen geldt: Net dat beetje meer service en gastvrijheid dan je mag verwachten.

Meer informatie

Op de website van www.vvvzuidlimburg.nl vindt u meer informatie over Hotel Groot Welsden of verschillende andere overnachtingaccommodaties in de regio. Meer informatie omtrent de regio is ook verkrijgbaar via 0900-555 9798 (€ 1,- p.g.) of de VVV Limburg Winkels in de regio.

Comments are closed.