NYC & Company verwacht deze zomer 15 miljoen bezoekers

NYC & Company, het officiële marketing en toerisme bureau voor de stad New York, verwacht dat de stad deze zomer zo’n 15 miljoen bezoekers zal trekken. De nieuwe promotiecampagne Hello Summer laat zien hoe leuk New York tijdens de bruisende zomermaanden is. Niet alleen de meest bijzondere outdoor en gratis activiteiten worden belicht, maar ook de nieuwe en only-in-NYC attracties zorgen ervoor dat New York ook deze zomer een must-visit bestemming is.

Nieuwe attracties

“Met zoveel nieuwe attracties in NYC, waaronder het nieuw geopende Whitney Museum, One World Observatory en Brookfield Place, lijkt het erop dat deze zomer een ongeëvenaard kassucces wordt,” aldus Fred Dixon, CEO van NYC & Company. “We nodigen bezoekers uit om al deze nieuwe en verrassende activiteiten van de stad zelf te komen ervaren”. De Hello Summer campagne zet de beste tips voor een onvergetelijke Summer in New York op een rijtje. De campagne is te volgen via #hellosummer en www.nycgo.com/hellosummer.

 

ZIE OOK: Boek een rondleiding langs de filmsets

 

Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken in New York en dit voorjaar staan de openingen van verschillende attracties en hotels centraal. Op 1 mei opende het Whitney Museum of American Art op de nieuwe locatie in het Meatpacking District haar deuren. Het Ellis Island National Museum of Immigration opent voor publiek op 20 mei en het veel besproken One World Observatory opent op 29 mei 2015 voor publiek. Het One World Observatory is het hoogste gebouw van het Westelijk halfrond en bezoekers kunnen dan ook panoramische uitzichten over de stad verwachten.

 

 

Bezoekers die hun zomervakantie in New York City vieren kunnen gebruik maken van de speciale restaurant- en theaterkortingen van NYC & Company. De wereldberoemde NYC Restaurant Week biedt New Yorkers en bezoekers een 3-gangen lunch voor een vaste prijs van $25 en een 3-gangen diner voor een vaste prijs van $38 (exclusief drankjes, fooien en belastingen). De 24e Restaurant Week duurt van 20 juli tot 14 augustus en reserveren is mogelijk vanaf 13 juli. Tijdens de Broadway Week (7 tot 20 september) en de Off-BroadwayWeek (21 september tot 4 oktober) boek je 2-voor-1 tickets voor de beste shows in de stad.

Comments are closed.