Supertramp opent winterseizoen met concert

Op zaterdag 28 november opent de Britse rockgroep Supertramp het winterseizoen 2015-2016 in Ischgl (Tirol) tijdens het legendarische Top of the Mountain Opening Concert. Dit maakte de lifestyle bestemming afgelopen zaterdag bekend tijdens het sluitingsconcert van Thirty Seconds to Mars.

Wintersport sluitingsconcert

13.000 wintersport- en muziekfans wonen sluitingsconcert Ischgl met Thirty Seconds to Mars bij ©TVB Paznaun – Ischgl

Als één van de meest succesvolle groepen in de muziekgeschiedenis, heeft Supertramp liedjes gecomponeerd voor een breed publiek. Zo zijn ‘The Logical Song’, ‘Bloody Well Right’ en ‘Dreamer’ internationale hits geworden. In 1977 scoort de groep de eerste hit in Nederland met ‘Give a Little Bit’ en komt de elpee ‘Even In The Quietest Moments’ op nummer 1. In 1990 haalt ook de compilatie ‘The very best of’ de nummer 1-positie in Nederland en komt ‘School’ uit 1974 alsnog in de hitparades. Waarna het nummer jarenlang een plek in de Top 100 aller tijden heeft.

 

 

Uitzonderlijk vroeg

Met een indrukwekkend open-air concert bracht de Amerikaanse rockband Thirty Seconds to Mars afgelopen zaterdag het skiseizoen in Ischgl tot een einde. De band liet het publiek meezingen met nummers als ‘Up in the Air’ en ‘City of Angels’ van het laatste album ‘Love Lust Faith + Dreams’. 13.000 Wintersport- en muziekfans waren direct na het concert getuigen van de aankondiging van de artiest voor de Top of the Mountain Opening Concert. De Britse band Supertramp opent op zaterdag 28 november het wintersportseizoen 2015/2016.

 

ZIE OOK: Paznaun Ischgl uitgeroepen tot culinair mekka in de Alpen

 

Met het optreden krijgt Supertramp een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Rihanna, Gabriella Cilmi, Leona Lewis, Katy Perry, Gossip, Roxette, Scorpions en James Blunt op het podium.

Ischgl Oostenrijk concert

Supertramp opent winterseizoen 2015/2016 in Ischgl ©TVB Paznaun – Ischgl

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, waaraan geen enkele bestemming zich kan meten. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen en te sluiten met het legendarische concert waar wereldsterren de bühne betreden. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot en kan er tot begin mei worden geskied.

Comments are closed.