Save the date: 18 mei start de Libelle Zomerweek

Onder het motto Fiesta del Sol barst het jaarlijkse feestje van Libelle lezeressen in mei weer los: dansen, eten, bijpraten en (work)shoppen. Kortom: een dagje genieten van het goede leven. Voor één week ligt er aan het IJmeer een stukje Zuid Spanje. Libelle opent de deuren van haar Zomerweek op maandagochtend 18 mei.

fietsta-del-sol-libelle-zomerweek-2015

Een stukje Zuid Spanje

Lange tafels vol heerlijke olijven, ham, paella en sangria, temperamentvolle flamencodansers, hartstochtelijke gitaarmuziek en zonovergoten terrassen. Het Almeerderstrand wordt tijdens de Zomerweek getransformeerd naar een stukje Zuid Spanje. Een week lang kunnen bezoekers zich wanen in zonnig Andalusië en genieten van artiesten, workshops, hapjes en drankjes, modeshows & winkels.

 

ZIE OOK: Libelle Zomerweek afgelopen jaren

 

libelle-zomerweek-almere-almeerderstrand-1

Artiesten

Zoals ieder jaar kunnen de bezoekers genieten van vele optredens van bekende artiesten. Zo maken dit jaar onder andere Lange Frans, Shirma Rouse, Ruth Jacott, Charly Luske en de 3J’s hun opwachting en geven zij een extra feestelijk tintje aan de Libelle Zomerweek.

 

 

Van 18 t/m 24 mei

De Libelle Zomerweek, editie Fiësta del Sol, vindt plaats van 18 t/m 24 mei op het Almeerderstrand en is dagelijks geopend van 10.00 uur – 18.00 uur. Meer informatie over het programma is te vinden op de site.

Comments are closed.