Ontdek de_9 steden Nedersaksen voor een weekendje met speciale atmosfeer!

Braunschweig, Celle, Göttingen, Goslar, Hameln, Hannover, Hildesheim, Lüneburg en Wolfenbüttel bieden bezoekers een zeer gevarieerd aanbod met Unescowerelderfgoed, historische wijken met vakwerkhuizen, idyllische marktpleinen, luisterrijke herenhuizen, prachtige sloten, parken en tuinen.
9-steden-duitsland
Hier komt de geschiedenis tot leven bij de talrijke traditierijke evenementen. Moderne winkelgalerijen en historische binnensteden nodigen uit tot shoppen en relaxen. Heerlijke spijzen en verfrissende dranken worden geserveerd op rustige pleinen, in idyllische biergartens en natuurlijk ook tijdens de vele festiviteiten.

Snel en comfortabel te bereizen

Of u nu voor de auto, de trein of het vliegtuig kiest, de reis is altijd snel en comfortabel. En het bezoek aan een of meerdere van de historische steden kan optimaal worden gecombineerd met een trip door de Lüneburger Heide, de Harz of het Weserbergland.

 

ZIE OOK: Ontdek Hannover

 

TIP: Combineer uw reis door de geschiedenis met een uitstapje naar de inspirerende wereld van de Autostadt in Wolfsburg. Maak een expeditie naar de toekomst van de mobiliteit, een tijdreis door de geschiedenis van de automobiel en een ontdekkingstocht naar de kosmos van technologie en innovatie.

 

 

Comments are closed.