Passagiers Transavia kiezen service die bij hen past

Transavia maakt vliegen nóg toegankelijker. De luchtvaartmaatschappij lanceert vandaag drie nieuwe tariefstructuren waarmee passagiers heel eenvoudig een keuze maken om te reizen met de service die bij ze past: Basic, Plus en Max.
transavia-vliegtuig-buik

Best betaalbare luchtvaartmaatschappij

“Transavia wil de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa worden. De nieuwe tariefstructuur is een volgende stap in die ambitie. Zo kiezen alle passagiers eenvoudig en snel voor de reiservaring die zij zelf wensen”, zegt commercieel directeur Roy Scheerder. Basic is er voor mensen die vooral heel voordelig willen vliegen en op zoek zijn naar de laagste prijs.

 

ZIE OOK: Transavia start met WhatsApp

 

Wie bovenop het standaard hoge kwaliteitsniveau van Transavia nog extra service wenst, kiest voortaan voor Plus. Passagiers kunnen dan tot 20 kilogram ruimbagage meenemen en hebben de mogelijkheid om zelf te kiezen uit de beschikbare standaardstoelen. Een vlucht aanpassen of omboeken? Dat kan zonder extra kosten tot twee weken voor vertrek, alleen het prijsverschil met de nieuwe vlucht hoeft betaald te worden.

 

 

Max is er vooral voor de zakelijke reiziger die extra comfort en flexibiliteit wenst. Kiezen voor dit tarief betekent tot twee uur voor vertrek gratis de vlucht of naam van de passagier wijzigen, keuze uit alle beschikbare stoelen en tot 30 kilogram ruimbagage meenemen. “Dit betekent dat elke passagier heel eenvoudig en snel de service kiest die hij of zij wenst en daarmee verzekerd is van de beste prijs”, aldus Scheerder.

Eén duidelijke prijs

De vandaag gepresenteerde nieuwe tariefstructuur biedt hetzelfde gemak. “Bij toegankelijkheid horen bovendien geen verborgen kosten”, aldus Scheerder. “Al onze tarieven zijn daarom scherp en duidelijk. Dat betekent dat we onze passagiers één transparante prijs bieden, inclusief toeslagen en zonder aparte boekings- of betalingskosten. Alleen als je kiest voor extra service, zoals ruimbagage of een plek met extra beenruimte, dan komt er iets bij. Tenzij je natuurlijk kiest voor het Plus of Max tarief, waar dit is inbegrepen.”

Comments are closed.