Cyprus ideaal voor zonvakantie in mei 2015

Cyprus is de aanrader voor wie in mei 2015 naar de zon wil. Dat is de uitkomst van een onderzoek door Waarschijntdezonwel.nl, naar historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantie bestemmingen.

cyprus landschap

Waar schijnt de zon wel

Het klimaat in Nederland is onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. De geografen van zonbestemmingzoeker www.waarschijntdezonwel.nl checken daarom dagelijks welke bestemmingen actueel de meeste zon garantie voor je geld geven. Op basis van haar unieke algoritme maakt de website voor elke maand de beste zonvakantie bestemming bekend.

 

 

“Cyprus is in mei en juni op haar best en scoort een overtuigende 9.1 op basis van onze Sunfactor. Bovendien zijn de reizen naar dit zonnige eiland gunstig geprijsd.” licht sitemanager Esmeralda van Dasselaar de uitkomst toe. In mei krijgt het eiland gemiddeld maar liefst 10 zonuren per dag en weinig regen, bij een aangename 26 graden Celsius.

 

ZIE OOK: Gran Canaria aantrekkelijkste zonvakantie in april

 

Bezoekers van Waarschijntdezonwel.nl kiezen op de site de gewenste minimum- en maximumtemperatuur, geven hun reisbudget en maand van vertrek aan en krijgen vervolgens een overzicht van bestemmingen die de meeste kans bieden op een geslaagde zonvakantie.

Comments are closed.