Trouwringroute Schoonhoven

Tijdens de Nationale Zilverdag, 2e Pinksterdag in Schoonhoven, maken deelnemers aan de Trouwringroute kans op een waardebon ter waarde van € 500,00. De koppels die de route lopen wordt gevraagd bij welke goudsmid of juwelier zij hun favoriete ringen hebben gespot. Het stel dat dit kenbaar maakt, dingt mee naar de cheque. Op dinsdag 26 mei, de dag na de Zilverdag, wordt het winnende koppel bekend gemaakt.

schoonhoven-trouwringen-route-trouwringroute

Routekaart

Gewapend met een routekaart worden de aanstaande bruidsparen langs de pareltjes van Schoonhoven geleid. Daar maken zij kennis met de vele collecties handgemaakte sieraden van Schoonhovense goudsmeden en juweliers.
schoonhoven-trouwringen- brandenburg

 

ZIE OOK: Meer Schoonhoven tips van de VVV

 

De routekaart is verkrijgbaar via op de site en bij de goudsmeden en juweliers van de Trouwringroute. Bij de routekaart zit een kortingscoupon ingesloten die ingeleverd kan worden bij diverse Schoonhovense horecagelegenheden om het unieke dagje uit compleet te maken.

 

 

Schoonhoven Zilverstad is een begrip in Nederland maar ook ver daarbuiten. In Schoonhoven wordt al sinds de 14e eeuw met zilver gewerkt. In ruim 700 jaar is Schoonhoven uitgegroeid tot dé Zilverstad van Nederland! Schoonhovense goud- en zilversmeden maken tot op de dag van vandaag traditionele maar ook moderne sieraden, gebruiksvoorwerpen en bovenal vrije kunst in zilver. Uniek in Nederland.
schoonhoven-trouwringen-eenhoorn

Op 2e Pinksterdag is Schoonhoven Zilverstad the place to be. De historische binnenstad is die dag één grote goud- en zilversmidwerkplaats. Verspreid over 140 plekken met paviljoens en stands is het overal zilver wat de klok slaat.

Comments are closed.