Boeing toont Space Bins tijdens Aircraft Interiors Expo

Boeing toont zijn ruimere bagageruimtes voor zijn 737-toestellen tijdens de Aircraft Interiors Expo in Hamburg, die deze week plaatsvindt.
boeing-handbagage-vak

Meer ruimte voor handbagage

Space Bins vormen het antwoord op de vraag naar meer ruimte om handbagage op te bergen. In de nieuwe Space Bins passen zes stuks standaard handbagage – twee meer dan in de grote, huidige Boeing Sky Interior-bagagebakken, die in veel next-generation 737’s te vinden zijn.

 

ZIE OOK: Slapen in een Boeing 747 in Stockholm

 

Daardoor zijn er in totaal 194 stuks bagage op te bergen in de Space Bins in een 737-900ER of 737 MAX 9, ten opzichte van 132 stuks in de huidige bagageruimtes. Verder kunnen er 174 stuks bagage worden opgeborgen in een 737-800 of 737 MAX 8, waar dat eerder 118 stuks waren, en 130 stuks in plaats van 90 in een 737-700 of 737 MAX 7.

 

 

Dankzij een lagere rand bieden Space Bins meer zicht op de achterkant van de bagageruimtes, waardoor het nog eenvoudiger is om bagage erin te stoppen. Daarnaast zijn ze net zo eenvoudig dicht te maken als de huidige scharnierruimtes, en vereisen ze geen hulpmechanisme om het sluiten te vergemakkelijken.

Comments are closed.