Al 10 jaar op bungalowvakantie met BungalowSpecials.nl

BungalowSpecials.nl bestaat in april 10 jaar. In deze periode hebben meer dan 200.000 boekers geprofiteerd van onze scherpe deals. Als dank daarvoor trakteren we vakantiegangers 10 dagen lang op feestelijke winacties en aanbiedingen met torenhoge kortingen!
bungalow-specials

Gemakkelijk en goedkoop online de ideale bungalowvakantie regelen

Op 10 april 2005 startten fervent (bungalow)vakantiegangers Nick Stals en Remco Hofstede BungalowSpecials.nl. Hun doel? Gemakkelijk en goedkoop online de ideale bungalowvakantie regelen. In 10 jaar is het aanbod van BungalowSpecials uitgegroeid tot meer dan 750 parken, verdeeld over 8 Europese landen. En dat aantal groeit dagelijks. Daarnaast hebben meer dan 200.000 tevreden boekers hun vakantiebestemming gevonden binnen ons veelzijdige aanbod. Dit vieren we met onderstaande unieke acties.

JubileumSpecials

Kunt u niet wachten op een ontspannen weekendje weg op een hoogstaand vakantiepark met uw familie en vrienden? Meld u tussen nu en 20 april a.s. kosteloos en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een gratis weekend weg op één van 10 schitterende vakantieparken. Daarnaast blijft u dankzij onze nieuwsbrief ook nog eens op de hoogte van onze scherp geprijsde aanbiedingen en voordelige kortingsacties. Houd in de laatste week van april onze blog in de gaten om er achter te komen of u bij gelukkige winnaars hoort.

 

 

75% korting met onze 10 tientjes-actie!

Tussen nu en 20 april boekt u voor slechts 10 tientjes (€ 100,-) een verblijf in juni bij 10 van de beste parken die we in ons assortiment hebben. Deze feestelijke deals zijn bovendien inclusief eindschoonmaak en absoluut nergens goedkoper. U profiteert niet alleen van het comfort van uw huisje maar ook van kortingen tot 75%. Zo wordt het wel heel goedkoop om tijdens de maand juni te genieten van de heerlijke voorzomer.

Onderstaande 10 parken doen mee aan de winactie en de 10 tientjes-actie:

Nederland

  • Vakantiepark Westerbergen in Drenthe, 6-persoons Bosbungalow Kraaiheide
  • Hogenboom Vakantiepark Aquadelta in Zeeland, 6-persoons appartement type Saffier
  • EuroParcs Landgoed Ruighenrode in Gelderland, 4-persoons Chalet Berkel
  • ’t Hooge Holt in Overijssel, 6-persoons Villa
  • DroomPark Hooge Veluwe in Gelderland, 4-persoons chalet type B
  • Roompot Bungalowpark Klein Vink in Limburg, 4-persoons bungalow KVS4
  • Hogenboom Bospark Lunsbergen in Drenthe, 4-persoons chalet LU4

België

  • Parc Les Etoiles in België, 4-persoons vakantiewoning Le Soleil

Luxemburg

  • Domaine La Sapinière in Luxemburg, 4-persoons appartement D

Duitsland

  • Roompot Hunsrück Ferienpark Hambachtal in Duitsland, 6-persoons Ferienhaus HA6C

Comments are closed.