myBunjee tot Product of the Year gekozen

Op de openingsdag van de gadgetbeurs Promz in Utrecht, werd de myBunjee, het handige elastiek dat smartphones beschermt tegen verlies of diefstal, als meest innovatieve product van 2015 gekozen. Doraine Beekmans, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, nam trots de oorkonde in ontvangst.

mybunjee

myBunjee houdt smartphones aan het lijntje

Wereldwijd wordt elke 12 seconden een mobiele telefoon gestolen. In Nederland zijn er gemiddeld 12.000 aangiften per maand van gestolen of verloren telefoons. Ruim 8% van de gevonden voorwerpen in de trein zijn telefoons. Dit gegeven ligt aan de basis van het ontwerp van myBunjee, een simpel accessoire om telefoonverlies of diefstal te voorkomen.

 

ZIE OOK: On a Hazy morning, lifestyle & travel instagram fotografie

 

Populair bij bloggers en instagrammers

myBunjee is een uniek gadget en bestaat uit een rubber elastiek, dat over elke smartphone of beschermhoes wordt geschoven. Hier aan vast een spiraal koord met clip dat simpelweg wordt bevestigd aan tas, jas, riem, broek of rugzak. Er is ook een uitvoering met lanyard (koord), ideaal bij bijvoorbeeld strandwandeling, fietstocht of ski-afdaling. De smartphone is gewoon bruikbaar maar kan zonder angst voor val of verlies tevoorschijn worden gehaald.

 

 

Bij bloggers en instagrammers is de myBunjee dan inmiddels ook een geliefd gadget tijdens de reizen en uitstapjes, vanwege de optimale bescherming en maximale flexibilieit.
mybunjee-fotocollage

Grenzen verleggen

Het succes van myBunjee waaiert nu uit over Europa. De Nederlandstalige website mybunjee.nl toont inmiddels ook een aanbod van afgeleide accessoires, zoals een handgreep voor tablets, een sleutel- of kaarthouder. Laatstgenoemde plak je eenvoudig op de achterkant van telefoon of beschermhoes en biedt plaats voor bankpasje, parkeerkaart en geld. Ideaal voor mannen, die geen portefeuille bij zich (willen) hebben. Andere varianten zijn de Swimcell, de waterdichte myBunjee smartphone houder, de myBunjee Bikini, de myBunjee Wristee (de polsversie) en de paspoorthouder.

De myBunjee is verkrijgbaar in diverse kleuren en kost vanaf € 8,95. Meer informatie op myBunjee.nl.

Comments are closed.