Innovatie in Heeg met tent voor dwarsliggers

In eerste instantie een opmerkelijk gezicht, een tent die op zijn zijkant in de lucht zweeft. Je zou denken dat die omgewaaid is, maar niks is minder waar. Watersportcamping Heeg heeft een nieuwe innovatie; een Tent voor Dwarsliggers.

tent voor dwarsliggers-parkeerbod

Geen doorsnee

Watersportcamping Heeg is allergisch voor doorsnee en saai. Zo gaan zij elke keer op zoek naar iets nieuws wat nét even anders is dan de rest. Eerder zijn acties georganiseerd zoals een masterclass “Douchezingen voor dummies”, onder leiding van professioneel operazangeres Lisette van den Berg. Dit jaar was het tijd voor een nieuw ludiek idee: de tent voor dwarsliggers.

 

 

Het concept is bedacht en gerealiseerd door stagiaires die bij de camping hun afstudeeronderzoek uitvoeren. Wat begon als een grap is nu werkelijkheid geworden.


De concept bedenkers van de tent voor dwarsliggers

De concept bedenkers van de tent voor dwarsliggers

Het idee is ontstaan door naar verschillende afbeeldingen te kijken, waar producten zijn gekanteld. Of de afbeeldingen te bekijken vanuit een gekanteld perspectief. Dit geeft vaak verrassende, inspirerende inzichten. Zo is het idee ontstaan om de tent op een alternatieve manier te gebruiken.
En zie hier het resultaat.

De tent voor dwarsliggers in Heeg

De tent voor dwarsliggers

Comments are closed.