Travel Counsellors viert 10 jarig bestaan

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse Nederlandse en Belgische Travel Counsellors Conferentie plaats in het Hilton The Hague. Het weekend zat vol hoogtepunten, inspirerende presentaties en gezelligheid.
travelcounsellor-conferentie-2-2015

250 Afgevaardigden

Meer dan 250 afgevaardigden waaronder Travel Counsellors, hun partners, medewerkers van het hoofdkantoor en zo’n 50 leveranciers uit de hele wereld, kwamen bijeen en genoten van inspirerende sprekers, entertainment en een gala avond.

 

ZIE OOK: Heb jij een passie voor de reisbranche en wil je voor jezelf beginnen?

 

De conferentie had enkele boeiende gastsprekers, onder wie imago deskundige Anne-Marie van Leggelo (Het Etiquette Bureau) en Mano Bouzamour, schrijver van de succesvolle debutroman De belofte van Pisa. De uitreiking van de jaarlijkse awards en aansluitende gala-avond vonden plaats in Kunststudio Pulchri met een optreden van coverband Cherry & the Sugarstuds.

 

 

travelcounsellor-conferentie-2015

Comments are closed.