Waterpark Plopsaqua De Panne spectaculair geopend

Plopsa heeft er sinds 22 maart een gloednieuw park bij! Plopsaqua De Panne, het allereerste waterpark binnen de internationale pretparkengroep, werd zondag door middel van een geanimeerde openingsshow voorgesteld aan het grote publiek. Tal van genodigden woonden de officiële opening bij. Onder hen waren Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts, burgemeester van De Panne en tal van bekende Vlamingen.
plopsa-opening-2015

Liveoptreden

De show werd opgeluisterd door een spetterend liveoptreden van Wickie de Viking en Prinsessia. Tijdens de openingsceremonie werd eveneens teruggeblikt naar hoe het allemaal begon. Plopsaland De Panne vindt zijn oorsprong in Meli Park, dat werd overgenomen door Studio 100 in 1999. Nu, meer dan 15 jaar later, heeft Plopsa met de komst van Plopsaqua 6 parken op haar teller staan. “We hebben lang uitgekeken naar dit moment”, glundert CEO Steve Van den Kerkhof. “Het resultaat overtreft mijn grootste verwachtingen en we zijn dan ook ontzettend trots op wat ons investerings- en bouwteam verwezenlijkt hebben.” Het openingsfeest werd afgesloten met een adembenemend vuurwerkspektakel.

 

ZIE OOK: Bekijk meer Belgie tips

 

Naast tal van spectaculaire glijbanen waaronder Sky Drop, de hoogste glijbaan van België, is Plopsaqua uniek omwille van de ver doorgedreven thematisering. Centraal staat het populaire televisiefiguurtje Wickie de Viking. ”De Plopsa-parken worden traditioneel gekenmerkt door hun originele setting en dat is bij Plopsaqua niet anders.”, zegt Gert Verhulst. “We kijken met trots terug op het succesvolle parcours dat we afgelegd hebben. Plopsaqua is een mooie bekroning van het harde werk.”

 

 

Sinds zondag 22 maart, kan het grote publiek terecht voor een duik in Plopsaqua De Panne. Het is aangewezen tickets op voorhand te reserveren.

subtitel

Comments are closed.